Neem contact met ons op
Viakim

Hidde Froentjes

Mijn naam is Hidde Froentjes

Ik ben Hidde Froentjes, een van de oprichters van de ENRGY in Business Group. Mijn huidige rol is die van Algemeen Directeur. Ik hou er van om hard te werken, om op een kleedje in het gras te zitten met mijn gezin, om een uur los te gaan in de boksschool en om muziek te maken of te luisteren.

Ik geloof dat gezonde en gelukkige mensen zorgen voor succesvolle organisaties. Wij noemen dit Werkvermogen; het samenspel tussen fysieke & mentale gezondheid, competenties & vaardigheden, bevlogenheid en werkomgeving. Het verbeteren van Werkvermogen vormt het uitgangspunt van al onze dienst en dus ook de basis van hoe wij naar onze eigen organisatie en onze mensen kijken.

Voor mij betekent dit dat ik iedere dag met heel veel plezier onze mensen help bij het realiseren van hun (en mijn) ambitieuze doelen. Door een werkomgeving te creëren die hen inspireert, ontwikkelen ze zich tot de beste professionals die ze kunnen zijn. Ik geloof in autonomie, dat hard werken goed voor je is en in balans moet zijn met andere belangrijke onderdelen van je leven zoals je gezin, vrienden of sport.

Ik geloof dat (bedrijfs)gezondheidszorg in Nederland beter kan en beter moet. Werkgevers en werknemers moeten leren om inzetbaarheid in het breedst mogelijke perspectief te zien: als Werkvermogen. Ik hou ervan om werkgevers en managers te helpen om dit inzicht te vergroten en concreet te vertalen naar gedrag en vaardigheden om Werkvermogen te stimuleren. De essentie is dit: wij hebben de klant nodig en de klant ons om het maximale resultaat in duurzame inzetbaarheid te bereiken. Dit leidt vervolgens tot duurzame partnerships waarbinnen wij beiden steeds beter worden.

Tja, dan wordt werken wel heel leuk!

Bekijk ook onze andere teamleden
 0029 Hidde

Hidde Froentjes

Directeur en coach

Gespecialiseerd in

  • Werkvermogenspecialist
  • Coaching
  • Organisatieadvies
  • Training

Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden.Openingstijden: op werkdagen van 08:00 tot 17:30 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Privacyreglement