Neem contact met ons op
Viakim

Marlise van Tol

Mijn naam is Marlise van Tol

Mijn naam is Marlise van Tol. In 2010 heb ik de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening afgerond aan Hogeschool Leiden. Vervolgens ben ik enkele jaren werkzaam geweest binnen de jeugdhulpverlening. Hoewel ik dat mooi werk vond, voelde ik mij niet helemaal op mijn plek. Ik wilde graag iets blijven doen met dienstverlening en binnen mijn werk graag met mensen bezig zijn. Ik was op zoek naar een plek waar de focus niet alleen maar ligt op werk, maar juist ook op de andere aspecten die spelen in het leven. Toen ik een vacature van de ENRGY in Business Group tegenkwam en las wat de visie en uitgangspunten zijn, werd ik direct enthousiast. ENRGY in Business Group kijkt naar het individu, de mogelijkheden en is gericht op zowel balans als groei en ontwikkeling.

Ik ben werkzaam als Officemedewerker en ervaar dit als een veelzijdige en uitdagende functie. Daarnaast geef ik sollicitatietraining en voor Viakim en denk graag mee over hoe we die trainingen nog meer bij onze deelnemers kunnen laten aansluiten. Iedere dag ga ik met plezier naar Amsterdam en ben ik, naast mijn vaste taken zoals bijvoorbeeld het maken van planningen en afspraken, benieuwd naar de nieuwe vragen en verzoeken waarmee ik aan de slag mag.

Bekijk ook onze andere teamleden
 0016 Marlise

Marlise van Tol

Trainer sollicitatievaardigheden

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Trainingen
  • Office
  • Hostmanship

Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden.Openingstijden: op werkdagen van 08:00 tot 17:30 | Algemene voorwaarden