Neem contact met ons op
Viakim

Patrick Hartog

Mijn naam is Patrick Hartog

Mijn naam is Patrick Hartog, geboren, getogen en nog steeds woonachtig in de Zaanstreek. Na mijn middelbare school ben ik in Alkmaar gestart met de HBO opleiding Bedrijfseconomie en ben daar in 2001 afgestudeerd.

Na mijn opleiding heb ik financiële functies vervuld bij een exploitant van sportaccommodaties en een van de meest toonaangevende internet marketingbedrijven van Nederland. Met inmiddels bijna 12 jaar werkervaring op zak ben ik via Marcel in contact gekomen met de ENRGY in Business Group. Meteen na mijn eerste kennismakingen was is erg gecharmeerd van de energie en open cultuur van de groep professionals die er iedere dag met een aanstekelijk enthousiasme aan het werk zijn.

Ik hoop dat ook, als het Nederlandse weer hoe toe laat, vaak op de fiets naar ons pand aan de rand van het Vondelpark te gaan om iedere dag weer onze Finance afdeling verder te verbeteren en onze professionals te ondersteunen om de groei van ons bedrijf in goede banen te leiden.

 

Bekijk ook onze andere teamleden
 0008 patrick

Patrick Hartog

Financemanager

Contactgegevens

Gespecialiseerd in

  • Finance

Neem contact met ons op

In een vrijblijvend gesprek verkennen we samen de mogelijkheden.Openingstijden: op werkdagen van 08:00 tot 17:30 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Privacyreglement